Ритони Спорт - онлайн магазин за професионални фитнес уреди, спортни стоки, спортни обувки
ЗА ВЪПРОСИ 0888 860 400

Търсене в продукти

Фитнес уреди Hammer- позната марка със с100-годишна история


С над 100-годишната си история в спортната индустрия, HAMMER се превърна в добре позната марка. Многобройните патенти и иновации са индикация за постижения и висок стандарт на фитнес уредите с марка HAMMER.

Фитнес уреди HAMMER за кардио и силови тренировки са разработени точно с изискванията на пазара.

Продуктовата гама на HAMMER включва кардио оборудване (велоергометри, кростренажори, електрически бягащи пътеки и гребни тренажори), мултифункционални уреди за различни упражнения, тренировки и обучение, фитнес аксесоари, тежести и лостове.

HAMMER е международна марка, регистрирано по Class 28 (играчки и спортни стоки), която се продава успешно в над 50 страни. Първоначално фирмата е  произвеждала шейни с марката HAMMER, по-късно са произвеждани, тенис ракети и ски под марката ERBACHER.

От 1989 г. продуктовата гама на HAMMER е насочена основно към фитнес уреди и оборудване за фитнес и спортни зали.

Всичко започва от първата произведена в света пластмасова гира, до специалните тежести за аеробика и така се стига до различните серии кардио фитнес уреди и мултифункционални уреди.

Фитнес  уреди от марката HAMMER са разработени с високо качество, функционалност и дизайн, така че да отговарят на висок стандарт на живот и поддържане на оптимално здраве. Преди да се пуснат на пазара фитнес уреди HAMMER преминават през всички етапи от разработването на продукта до тестването му в лабораторни условия и независимата експертна оценка на спортисти и фитнес инструктури.

Марката HAMMER е синоним на продукти с високо качество, фитнес  уреди за Вашият дом, продукти за цял живот.

Hammer спортни стоки и фитнес уред

Компанията производител на фитнес уреди HAMMER, през последните години разработи и други марки и брандове като FINNLO премиум серия фитнес уреди, FINNLO MAXIMUM полупрофесионални фитнес  уреди, FINNSPA  спа и уелнес оборудване, а също така и HAMMER боксова екипировка и аксесоари.

От 2005 год. FINNLO се утвърди като премиум фитнес марка с многобройни кардио уреди, уреди за силови тренировки и аксесоари.

Фитнес уреди на FINNLO се отличават със своята функционалност и дизайнерска разработка на най-новите фитнес идеи и технологии.

При проектирането и разработването на новите FINNLO продукти акцента пада върху качество, ергономичност, иновации и внедряване на нови компютърни технологии. FINNLO MAXIMUM е линията разработена за хотели и полупрофесионално оборудване. 

Линията разполага с фитнес уреди първокласна  изработка и високо функционални модели, което ги прави не само правилният избор за полупрофесионални спортисти, но и последната дума в домашната фитнес тренировка.

 


» спортни стоки, фитнес уреди, онлайн магазин за фитнес уреди, FINNLO, HAMMER, велосипеди, спортни дрехи, спортни обувки, велоергометър, кростренажор, бягаща пътека, гладиатор, лежанка, степер, fitnes uredi, nike, finlo, outlet nike
» РИТОНИ Магазини за фитнес уреди, спортни стоки и екипировка. Спортни дрехи и аксесоари. Предлагаме велосипеди, спортни обувки. Ниски цени в онлайн магазин за велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, гладиатор, лежанки, степери.