NORTHFINDER
ЗА ВЪПРОСИ 0888 860 400

NORTHFINDER

гр.Бургас 8000, ул.Цар Калоян 162, тел. 056/874466sport@ritoni.com

NORTHFINDER

Словашката фирма North Finder се е утвърдила като сериозен производител на ски и сноуборд облекла, туристически дрехи както и на такива за свободното време с представителства в над 12 държави в Европа.
При нас ще откриете видовете колекции на North Finder:
Extreme колекция: Висококачествени облекла за туризъм, с изчистени цветове и линии. Удобни и функционални. Използваните  материали са с много високо ниво на водоустойчивост и дишане съответно 10 000мм и 5000мм/м2/24 часа.
SIII – free ride колекция: Предназначена главно за по-младите. Дрехите са многоцветни и следват модните тенденции. Предназначени са главно за скейт и сноубордисти. Използваният материал най-често е NF Ridertex както и специалните ципове на YKK от японски производител.
SII - колекция за сняг: Предназначена за дейности на открито практикувани от любители и професионалисти. Това са висококачествени продукти водо и ветроустойчиви  от  10 000мм и дишане 5000 гр/м2/24.
SI - колекция за всички спортове: идеална комбинация от удобство, качество и външен вид. Това са висококачествени продукти, водо и ветроустойчиви. Ползвани са бързосъхнещи пълноцветно щамповани  материи.
NS-north style колекция: Дрехите за свободното време, удобни и многоцветни, следващи модните тенденции.
Официален сайт на производителя: http://www.northfinder.com

» NORTHFINDER
» спортни стоки, фитнес уреди, онлайн магазин за фитнес уреди, FINNLO, HAMMER, велосипеди, спортни дрехи, спортни обувки, велоергометър, кростренажор, бягаща пътека, гладиатор, лежанка, степер, fitnes uredi, nike, finlo, outlet nike
» NORTHFINDER - РИТОНИ Магазини за фитнес уреди, спортни стоки и екипировка. Спортни дрехи и аксесоари. Предлагаме велосипеди, спортни обувки. Ниски цени в онлайн магазин за велоергометри, кростренажори, бягащи пътеки, гладиатор, лежанки, степери.